Vanaf 1 oktober 2015 starten er in de De Drie Stromen gezondheidslezingen door diverse gastsprekers en onderwerpen. De gezondheidslezingen zijn een initiatief van het kerkgenootschap der Zevendedagsadventisten in Amsterdam Zuidoost.  In een tijd waarin steeds meer jongeren overgewicht hebben en een snelle hap meer regel dan uitzondering is, is het belangrijk dat je weet wat je eet en wat je werkelijk zou moeten eten om je gezondheid te verbeteren of in stand te houden.

 

Een korte impressie van wat u kunt verwachten:

 

Celeste Hoff – Geneeskunde gestudeerd(UvA) en vervolgens gespecialiseerd in de Ouderengeneeskunde(VU). Vanuit persoonlijke interesse heeft zij zichzelf verdiept in voeding, leefstijl en gezondheid en geeft daar regelmatig presentaties over. Celeste is getrouwd en moeder van drie kinderen in de tienerleeftijd. Op 10 oktober zal zij het hebben over Diabetes Mellitus en hoe je hier zelf invloed op kan uitoefenen en op 24 oktober vertel zij meer over leefstijl en gezondheid in het algemeen.

 

Elma Jack – Medisch Zendeling bij AGP. Elma heeft haar opleiding genoten in Amerika bij MEET Ministry. Daarnaast heeft zij gewerkt als zendelinge in Kenia, Noorwegen, Amerika en Nederland. Elma geeft cursisten een maand lang intensieve gezondheidstraining op het AGP kantoor in Roosendaal en daarnaast reist ze door heel Nederland voor het organiseren en het houden van gezondheidslessen, Health Expo’s en veganistische/ vegetarische kooklessen. Dit doet zij sinds 2006, samen met haar echtgenoot Riley.

 

Riley Jack – Evangelist bij AGP. In 1996 richtte Riley samen met anderen jonge Advent-Christenen uit de regio Rotterdam, The Advent Gospel Promotions op. Wat begon als een boekingsbureau voor artiesten en organisator van gospelconcerten groeide uit tot een mediaorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in Radio en Internet. Riley was zelf vijf jaar lang, presentator van het Radioprogramma in Rotterdam en omgeving; AGP FM. Nu is hij actief als evangelist en webredacteur van www.agp-internet.com en houdt lezingen over gezondheid en profetie en overdenkingen, geeft Bijbelstudies en organiseert evangelisatieacties, veelal samen met zijn vrouw Elma

 

Anja den Ouden – Heeft zich met haar opleiding tot voedingsdeskundige veel verdiept in de theoretische aspecten van voeding. Tijdens haar verblijf op een praktische school in Noorwegen heeft zij ook de praktische kant van voeding en gezondheid leren kennen, en ervaring opgedaan in gezond koken. Sindsdien kan zij niet ophouden te delen wat zij geleerd heeft. Zij geeft in verschillende plaatsen presentaties en kookworkshops over deze onderwerpen.

 

Esther Bosma – Heeft in de loop van haar carrière zich verdiept in allerlei onderwerpen en met name gezondheid. Druk bezig met de stichting Adventmedia en andere projecten en programma’s. Esther haar programma’s bestaan uit demonstraties en actuele voorbeelden aan de hand van een lezing.

 

De lezingen vinden plaats op zaterdag van 15:00 – 17:00 uur en op zondag van 19:00 – 21:00 uur te Renswoudestraat 75, 1107 BJ Amsterdam Zuidoost.  Er bezoeker wordt elke zaterdag gedurende de maand oktober vanaf 13:00 van een gratis lunch voorzien en op zaterdag 31 oktober kunt u mee ontbijten vanaf 09:00 uur. Vergeet u alstublieft niet al uw kennissen, vrienden en familieleden uit te nodigen!

 

Wij verheugen ons op uw komst!

healthflyerjpg  Flyer health seminar 2015 V2 ENG A5